7 september 2009

Hos gynekologen

Var hos fittdoktorn idag. Hon hade en manlig aspirant brevid sig som med runda ögon frågade om han fick kika han också.
Inte en chans, sa jag. Du får sitta utanför. Varpå han lommade iväg med svansen mellan benen.

Lite kläm och klet, ultraljud och cellprov senare var det över. Det fruktade. Men det gick bra den här gången, jag kände knappt verksamheten där nere.
Bra eller dåligt, kan jag undra nu?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är så mesig så jag törs aldrig säga nej.

Anne sa...

du är ju modig ju! bresa för en hel publik för sjutton!

Anonym sa...

Jag skulle nog inte heller vågat säga nej...
Ändå så är jag väldigt bra på att säga ifrån annars...
Men ska jag till tantdoktorn så vill jag inte ha en karl rotandes där!

Ms Spider sa...

Äh, det har hänt mig en gång att jag fick frågan om två aspiranter kunde vara med. Hade inget some helst problem med det, jag föredrar om de vet hur kvinnor ser ut när de väl ska jobba på egen hand. Och så står de uppe vid huvudändan och ser generade ut. Hur f-n ska de kunna bli färdiga gynekologer??? Om allt de vill göra är att stirra in i öron eller vad det nu var de pysslade med...

Anonym sa...

Nej usch för gynbesök! Men jag är också för mesig, så skulle nog inte heller säga ifrån. Men jag har tack och lov haft tur och klarat mig ifrån några aspiranter.
Fast Ann-Katrin har ju en poäng där...kan ju var bra om dom får se hur det ska gå till. Vem vet nästa gång man kommer till gyn, då kanske det är en nyutexaminerad som gör "jobbet".
/Mia

Linda sa...

Haha...Skrattar gott när jag läser:-D
Jag har världens bästa gyn som jag går privat hos när jag vill bli gravid.. Han märkar man inte ens av därnere, han är så försiktigt..

Amanda sa...

Säger som Ann-Katrin!
Jag tror fanimej nästan att jag föredrar män och kvinnor som inte själva har baaarn som fittdoktorer för dom brukar vara mer varsamma och empatiska.