12 oktober 2010

Det sämsta med att resa

Det sämsta med att resa- ja förutom själva resandet, är de ibland sjuka flygtiderna. Nu har de i och för sig flyttat vår hemresa ett par timmar tidigare, vilket är bra för då behöve rman inte gå o lägga sig alls den kvällen. Men ändå! Charterresandets stora baksida.
Jaja, man får väl ta en sen middag och skölja ner maten med nåt brännande, inför flygturen passande;))

4 kommentarer:

Ann-Katrin sa...

Fast Dubais flygplats är som mest aktiv på nattetid, så det är vanligt att man flyger vid sådana tider just därifrån. Antar att det har flera anledningar: Dels för att det är en knytpunkt mellan världsdelar och det stämmer bättre med andra flygscheman, men också för att det är så förbaskat varmt dagtid att det blir besvärligt med för mycket trafik dagtid...

Anne sa...

Aha, du menar att man kan shoppa och festa järnet då, en sista gång innan man ska mosa in sig i det hemska planet;)

Ann-Katrin sa...

Vet inte hur mycket festa dock, i alla fall inte som vi tänker festa - kommer inte ihåg om de serverar alkohol på flygplatsen? Jag TROR de gör det, men är inte säker. Fast shoppa, absolut. Shoppa shoppa shoppa. Vansinnigt hysteriskt! Jag var dock där innan krisen, sägs att det ändrats en del sedan sist, tror dock inte det gäller flygplatsen.
(När ni väl är i Dubai, förresten, gå till lokala restauranger utanför hotellkomplexen och utanför shopping malls ibland. MYCKET bättre priser, och vansinnigt god mat oftast. Dock är starkaste drycken coca cola...)

Anne sa...

tyvärr är tre av fyra i familjen löjligt kräsna och kommer att vilja äta typ Donken o pizza, allt som inte innehåller bönor, linser, grönskaker etc
Så tråkigt!!!