22 december 2010

Lunchmingel

Idag har jag varit på en härligt inspirerande jullunch hos Marie Söderberg, som bland annat driver den här inredningsbloggen. Hon bor i en fantastisk lägenhet i stan som är som en gigantisk bakelse med museum inbyggt! Det är så vacker och mysigt och helt gudomligt- man vill aldrig aldrig gå därifrån. Om jag bodde i den där våningen skulle jag aldrig gå utanför dörren! Marie bjöd på ett litet mumsigt julbord och glögg och mys framför brasan..
Och här sitter ett gäng inspirerande kvinnor som älskar att nätverka och är världsbäst på det. Jag blev av med alla mina visitkort och fick en hög med nya fina kontakter...

Annars är ju frilanslivet rätt ensamt och jag, fast jag egentligen är en supersocial person, har blivit lite skygg de här åren som jag suttit hemma och jobbat.
Men nu jäklar ska det nätverkas. Jag är helt frälst på det här!!! Jag kanske skulle ordna ett eget mingel här hemma- fast då får jag nog boka taxibilar till alla för färden ut till koskiten;))
Det har varit en helt underbar dag- och magen har ännu ett sprickmärke.
Kram Marie och alla!

4 kommentarer:

Classic Style sa...

åå tack för din fina ord om lägenheten,;)) du e så rar, fina bilder det blev kan jag låna bild för bloggen på amelia så länkar jag såklart hit till dej :))
härligt att alla visitkorten tog slut..kram kram

Anne sa...

Jadå, låna på!!

Den nakna coachen sa...

Hej!
Jag har förstått att ni hade supertrevligt på lunchminglet!

Tyvärr kunde jag inte vara med men hoppas att det blir fler tillfällen träffas och nätverka.

Må bäst!

Linda

/Den nakna coachen :)

Anonym sa...

Anne, du känner inte mig men vi känner Marie. Jag älskar din beskrivning "...en gigantisk bakelse med museum inbyggt!". Jag är vansinnigt förälskad i Maries lägenhet jag med (och lite i Marie också ;) <3) JAg satt upptagen med mitt drömjobbande idag när ni njöt vid brasan. Hoppas på fler tillfällen till möten, koskit eller inte, kom gärna tillbaka till stan, vi har många mötesplatser.
Vänligen Inger