21 januari 2011

Maria Montazamis party på Collage

Det var enkelhet som gällde på Collage igår. Ostkrokar och bubbel i plastglas...Collage såg ut precis som det alltid har gjort. Det var en märklig känsla att kastas tillbaka till tidiga 90-talet igen!

Maria Montazami ställde tålmodigt upp på såna här Titta vem jag har stått bredvid-bilder. Jag kände mig som en KUB bredvid Maria, som var otroligt slim!

En av Marias favoritsångare Andreas Lundstedt körde allsång med gamla diskodängan Burn Baby Burn- och alla bullrade med!

Och så ÄNTLIGEN, fick man se Marias väskkollektion. Med toffsar förstås. Sen finns det extra toffsar om man vill toffsa till väskan ännu mer...

Sen mimade Peter Englund med två hurtiga dansare. Fattade inte grejen alls..
Det var TRÅNGT på Collage, gick knappt att ta sig fram. Och så fanns ett VIPrum bakom ett draperi. Där var det ständig kö av förväntansfulla nobodys som ville se en glimt av kändisar som Agneta Sjödin, Jessika Andersson, Alcazarbrudarna, Alexandra Paskaliiidu, Lasse Aro, Idolvinnaren från förra året, Idoltvåan från förra året...osv
Men det var kul att se spektaklet. Och jag förundrades ännu en gång över genomslagskraften som tv har! Ingen teve- inget väskparty.
Men väskorna- och hundhalsbanden mm- blir nog en succé. Montazami har den approachen som behövs. Den ödmjuka, aldrig diviga.

Inga kommentarer: