5 december 2008

Jag vill vinna

Ni som har bloggkoll, var finns de saftigaste bloggtävlingarna just nu? Jag vill tävla fina saker.
Jag såg på en blogg en dag att 300 pers tävlade om en ljuslykta!
300 PERSONER TÄVLADE OM EN LJUSLYKTA!
Om jag får tre personer att tävla på min blogg är det fantastiskt!

Vad vill ni VINNA, alla ni som inte tävlar här hos mig???

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker att du har superbra tävlingar. Däremot kommer jag inte tävla denna gången då jag itne har någon användning för de små tofflorna och då låter jag någon annan glad själ vinna. Jag däremot uppskattar att du inte har så många som tävlar, större chans att vinna då. Jag och mitt ego *skratt*

... sa...

Håller med Marie, och min tös är ju snart 5 så då försöker man inte vinna små minitofflor...då övar man hellre på att framställa ngt med minifötter *host* Om man ändå hade ngn att öva med. Kan du lotta ut en snygging tro? En date med Persbrandt.

Nä, skämt å sido. Jag tycker dina tävlingar är bra, men de tävlingar jag tävlar på mest är dem som lottar ut smink, väskor, biobiljetter, presentkort o.s.v...

Sen är det drygt för dem som ska vara med och tävla - och för dig som ska kolla upp så att alla gjort som du säger - men att kräva av tävlingdeltagarna att de länkar till din blogg från sin egen blogg är bra "to spread the word".

Anonym sa...

Va, du har ju alltid toppenpriser! Som man dessutom vinner ibland! :-)

www.enmammasdag.se har tävling varje dag i december, jag är stammis på Weronicas sida.

Madde (maddepladder) sa...

Jag länkade till din tävling senast jag tävlade och det ledde till att min syster gick in och tävlade och vann! Ett bra tips från Kimmi med andra ord. Deltagande i tävlingen = länka till din blogg.

Fast min syster har iofs ingen blogg så då hade ju inte hon kunnat va med?

Jaja.

Annars tycker jag att du har bra tävlingar och priser. Självklart skulle det va ännu mer attraktivt som singel utan barn att tävla om annat än barngrejer kanske. Inredning skulle jag SÅ gärna tävla om!

Madde (maddepladder) sa...

Fler saker jag gärna tävlar om: film, musik, böcker, what-ever-prylar (som till exempel Voodolls som jag vann en hos dig en gång), m.m.

Anonym sa...

Jag gillar tävlingar som är barnrelaterade men det är ju för att jag har en 1.5 åring.

Jag har en blogg där jag lägger in alla tävlingar jag hittar (eller folk tipsar mig om), säg gärna till mig om du har tävlingar för då tipsar jag om dem, du kan även hitta kul tävlingar att vara med i

Anonym sa...

Kika in bloggtävlingar.se. Där finns en hel del.