30 oktober 2009

Förgiftad?


Det här åt jag till lunch igår.
Svart quinoa, fetaost, zuccini, röd paprika, soltorkade tomater

På kvällen hade jag så magknip att jag grät av skräck. Trodde kräftan hade kommit och grävt hål i magsäcken. Nu var det enkel biljett liksom.
Låg i soffan hela kvällen och kunde inte räta på mig.
Var det maten? Vad tror ni?
Vilken av dessa ingredienser kan ge sådan smärta?

Idag är det som bortblåst. Ingen sprutlackering, ingen spya.

2 kommentarer:

Görel sa...

inga böngroddar eller annat likande på? Ruccola? Den typen av grönt är klassiska matförgiftare.
Soltorkade tomater kan vara dåliga... (jag hade en kompis som jobbade och packade sådana i olja, hon äter dem aldrig... men de är ju så goda, och det man inte vet [brukar] man inte ha något ont av...)

Anne sa...

Kan ha varit lite gamla de där soltorkade
men de var i vatten, inte olja;)))