23 februari 2010

Pantertanten i finrummet


Jag tog min pantertantskostym och gick på fina Berns på seminarium om skönhetsindustrin.
En professor från Harvard Business School som heter Geoffrey Jones har skrivit en bok om skönhetsindustrins historia. Boken är på engelska men efter en liten titt här och där så märker jag att en vanlig människa faktiskt kan läsa den här boken och få ut nånting till och med.
Men jag önskar den hade mer roliga reklambilder!
Professorn var förstås huvudgästen och han var en trevlig typ som fick oss att dra på munnen flera gånger. Sen var det en parfumör där som heter Pierre Wulff- han är en av 200 personer i världen som kan skilja på 1200 olika dofter!!!
Sånt imponerar på mig. Tänk att vara en av 200 personer i hela världen med det här extremt häftiga jobbet. Vilken supernäsa!
Han pratade om skillnaden mellan kvalité och snabba dofttrender. Om Chanel nr 5 kontra dagens snabba cashdofter som försvinner inom två år. Chanel nr 5 lanserades 1921 och toppar än idag doftlistan, år efter år!!!! Det du Paris Despohilton.
Tillbaka hemma i kruppland. Långt ifrån väldoft och glamour.
Ser på den lilla klick av glitter jag har kvar på ögonlocken. Dags o tvätta av och bli sjuksköterska då.

3 kommentarer:

Grabbarna bus är: sa...

Åååh vad jag är avis på dig just nu med dessa !events!... =)
Själv känner man sig som värsta sunkismorsan med slitna joggingbyxor o kommer inte längre än en lämning/hämtning på dagis!!! Å ögonlocken hänger när barnen äntligen har somnat för kvällen :S

Hoppas att du hade kanon!!! Du är superfin =)

PS.. ang krupphostan på V så gå till doktorn o få finfin medicin så ni får sova om natten (lepthon-desentol) som hjälper mot krupphosta, URBRA nattetid då barnen själva blir rädda)

*kram*

Anne sa...

Åh, var inte det Grabbarna bus!
Jag sunkar 99 procent av tiden, några få dagar per säsong går jag på pressvisningar. JAG MÅSTE få gegga på mig smink och glitter de få gånger jag är bjuden på nåt- för att stå ut med hemmakontorsjobbandet!!!

Nu verkar Vinnies hosta ha dämpats, det verkar lossna slem nu. Så kanske är det inte kruphosta utan vanlig hosta. Mr T har hostat i veckor!

Grabbarna bus är: sa...

Ja, detta är mammaledighetens baksida speciellt när bacillerna hos oss avlöser varandra men det blir väl bättre snart o jag själv kan få glamora någon kväll =)

Skönt att V är bättre =) En av de bästa hostkurerna är faktiskt vatten i rikliga mängder