10 augusti 2010

Magiska under!

Igår var Veera och jag hemma hos våra forra grannar. Jag hade med mig min laptop som dog i Finland, for vår kära granne har väckt datorn tidigare.
Han borjade med att dammsuga den. Det ska man tydligen gora varannan vecka! Haha, jag har aldrig gjort det under de tre år jag har haft den. Dammsuger ni era datorer???

Sen lät han hunden Moffi knappa in lite magiska ord, flämta några gånger och stirra stint in i skärmen. (innan hade hunden ätit en banan!!!) Hur många hundar äter bananer då???

Sen såg det ut så här på skärmen. Helt obegripliga grjejer for mig.
Killen hummade då och då och sa" Det här ser bra ut. Snart så. Hm, ser riktigt bra ut!

Och VOILA! Vaknade den doda datorn och alla mina bilder kom tillbaka. Mina sista bilder på min älskade Nelly till exempel. Jag är så tacksam!!! Ännu en gång gjorde han det! Mario du är den bästa!

PS. i morse slog Vinnie på tangentbordet så att bokstaven efter Ä inte funkar längre. Han kommer aldrig mer att få låna en dator. Jag säger inga fula ord här nu, men ni forstår!!!!

4 kommentarer:

Suzan sa...

haha härligt!

yes, min dammsugs ofta m jämna mellanrum :D

Grabbarna bus är: sa...

Nope, Skomakarens barn... ;)

Härligt att bilderna kom tillbaka :)

Linda sa...

Men vart fan ska man dammsuga då?
Hmm, Simon fick min gamla, men han har varit dålig att ställa undan den så nu saknas det MASSA med tagenter för lillebror har varit framme.. Det är nästan så man vill strypa ungen..

Anne sa...

dammsugning sker i fläkten har jag förstått...