14 oktober 2010

Burka

Snart är det bara tre veckor kvar tills vi åker till Dubai.
Och jag funderar på vilka kläder jag ska packa med, sommarkläderna är så bortglömda redan. Minns ni vad ni hade på er i somras???
Jag funderar faktiskt på att köpa en slags burka när jag är där, för då slipper man ju alla klädproblem hela veckan, plus att man kan shoppa annat eftersom resväskan ner är tom.
Här ovan ser ni en bild från ett skyltfönster i Dubai, och det ser ju heeeelt okej ut faktiskt.
Jag kan tänka mig att bära det där under min vistelse där..
Det ska bli skitkul att gå in i såna här klädbutiker!!! Måste bara hitta ett braställe att parkera ungar plus gubbe på. Typ en vattenlekpark, eller nåt?

3 kommentarer:

Ann-Katrin sa...

Det finns lekland i varenda köpcenter, och restauranger och spa för maken. Dock inga alkoholhaltiga drycker, de finns bara i västerländska hotellkedjor, enda ställena som har tillstånd att servera alkohol. När åker ni? JAg passerar Dubai och är där några timmar på resan dit och tillbaka från Jakarta, ska käka lunch med goda vänner på vägen tillbaka.

Anne sa...

7 november...
vad gör du i Jakarta? nyfiken

Ann-Katrin sa...

Kul! Den 7:de åker jag hem, då kanske jag ser er på flygplatsen!
Ja du, vad jag ska göra i Jakarta... Jag vet inte :-) Äta gott och se mycket människor och sedan resa vidare någon annanstans i Indonesien. Fick ett ryck i förrgår och bokade en resa och nästa vecka fredag landar jag i Jakarta... :-)