18 oktober 2010

Lyxshopping

Det är faktiskt första gången i mitt liv som jag köper två produkter och får en fin liten gåva (värd 500 kr stod det)
Jag bara ruttnade på mina påsar under ögonen, tog några varv på Åhléns City och bestämde mig för att handla av den snyggaste expediten. Det blev Clarins. Hon bad mig sätta mig i en sminkstol och piffade upp mina trötta ögon hela vägen till kassan.
Jag njöt oförskämt av att se henne lägga ner dessa fina onödiga jävla lyxartiklar i påsen. Jag lovar, jag sög i mig lyxluft lungorna fulla av hennes smekande förstås sjukt välmanikyrerade händer, över påsen, kassaapparaten och kvittot.
Det ÄR verkligen det som är grejen, just DÄR den här utväxlingen av kort eller pengar och påse sker, som är den största behållningen.
Nu ställer jag in ögongelén, som ska ta bort säckarna under ögonen, i kylskåpet. brevid Xyloprocttuben. Och plötsligt har jag helt glömt bort den erotiska stunden på Åhléns.
Men när jag ser på necessären känns det ändå som att jag har fått en liten tidig julklapp.
(för om sanningen ska fram, så får jag never ever såna här julklappar av nån. Och det är fan just såna här juklappar man vill ha!)
Eller?

6 kommentarer:

mia sa...

Nja, jag önskar mig andra saker. Fast jag kanske borde önska mig föryngringskrämer och krämer för att ta bort påsar under ögonen osv.
Men jag är ju så dålig på att använda de där produkterna. Oftast så blir det en eller max ett par ggr sedan står de där och torkar ihop.

Anne sa...

Inte bra Mia, ajabaja. Du måste vårda huden!!!

mia sa...

Mmmm jag vet, men det är ju såååå tråkigt tycker jag.

Anne sa...

Ja då är det svårt.
Men är det inte viktigt för dig så är det inte.
Dutränar ju istället en del....

mia sa...

Ja jag får hoppas att träningen hjälper huden att inte åldras allt för fort. När den inte får någon annan hjälp ;))

mia sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.