Gaaah! Så typiskt!
Det enda kök jag VERKLIGEN känner för, är förstås en av de dyraste som finns.
Kvänum.
Jag hörde att det skulle kosta minst 200 000! Är det så, va va va?
Jäkla skit!
Berätta, vad har ni för kök.
Bra och dåligt?
Vi ska byta kök, kanske i sommar och jag behöver all inspiration jag kan hitta!
Jag tycker bara att det känns SÅ trist och jobbigt och blä! Men ett fint kök vill jag ha förstås;))
10 kommentarer:
Orginal från -67 med pissgula luckor.... snyggvekök alltså hemma hos oss :)
Puustelli förstås! Snyggt o bra - och de fixade allt åt oss - från planering till att riva ut gamla skiten och skruva fast minsta gångjärn på det nya.
Myresjökök blir det i vårt nybyggda hus, snyggt snyggt :-) Var och valde en massa grejer igår som handtag, luckor, vitvaror och hela den biten. Jisses så kul - men också värsta pressen! Man hade ju tänkt leva med det ett tag sen... :-)
Ikea... funkar jättebra. Fina bänkskivor i bok.
Varning för att ha två separata nedsänkta hoar, ta en sammanhängande rostfri diskho med avrinningsyta som man kan sänka ner i en skiva (då får man samtidigt material till hyllor eller skärbräden). Det FUNKAR inte med såndär tjusiga integrerade hoar i en barnfamilj. Tro mig, jag har jobbat som piga i ett och annat kök.
Två separata Görel, vad menas?
Allra helst skulle jag vilja ha en diskbänk, där bänk och disko är i ett och samma. Alltså en enda del.
Vi har Puustelli, kanon service och fina kök!
/Mickis
IKEA kör vi,deras priser passar vår föräldralediga plånbok ;-)
Har Lidingö luckor och sen bänkar och hyllor i valnöt,I like :-)
Vi har ju oxå IKEA - snålgjort, löst och inget som är riktigt helt - men vi satte inte in det heller .. annars är väl Ikea alldeles utmärkta på kök!
Dessutom bör vi skaffa mer förvaring - orkar inte se en enda jävla pryl till ... luckor, skåp och skåp och skåp, fler bänkytor. Glöm inte STORT SKAFFERI!!
Förövrigt vill jag göra om HELA vårt hus idag! Sånt humör kan man va på ibland ...
:) Malin
Hej igen,
två separata hoar, alltså tänk två rostfria bunkar som man sågat hål för i en träskiva. Dömt att misslyckas, det blir superäckligt runt dem om man inte torkar snustorrt jämt. Jag gillar också hela rostfria bänkar, då vet man att de håller. Här blev det en kompromiss som är som en hel diskbänk, fast med en träram. Och det funkar bra.
Min pappa var köksåterförsäljare förut, sådär medeldyra modeller. Han hjälpte oss rita och montera vårt. IKEA var lätt att fixa med och hade minst lika bra kvalitet som de han tidigare jobbat med. Men det finns ju hur många återförsäljare som helst, det är väl bara att bestämma budget (+10%) och sen börja leta i den prisklassen.
Varning för slemmiga kylar och frysar med inbyggda is/kallvattenkranar, irk irk för alla dom bakterierna!!!
Tror inte att någon kan sälja ett dåligt kök idag, möjligen ett mindre bra, vilket man får om man har för thigt budget=fattig...
Det som är en mer viktigt är redskapen som man ska fylla lådor och skåp med.DÅ brukar det prutas ordentligt och Överskottsbolagets gömmor brukar tömmas grundligt. Som ex kan nämnas knivar av typ engångsmodell, kokkärl utan botten, stekpannor...öh..ja nå't sånt då.
Kolla in Zepters tillagningskärl. Koka utan vatten och steka utan fett.
.
Skicka en kommentar