1 februari 2010

Härliga möten i Gävle


Jag har alltså varit i Gävle idag, som ni säkert märkt;)
Först gjorde jag en intressant intervju och sen träffade jag fröken K. Den här härliga tjejen har jag inte träffat sen 1987!!! Det är länge sen det.
Fröken K bodde här i byn nåt år och våra bravader fastnade så i minnet att fröken K bland annat tillägnats en hel krönika.
Idag sågs vi alltså för första gången på 23 år!!!
Vissa människor glömmer man aldrig, så är det bara. Och fröken K är en av dem. Vi hade en mycket trevlig fikastund och strosa i affärerstund och mamma till mammatipsstund.
Hon är nämligen fyrabarnsmor.
Och så liten och nätt. Se hur jag får runt mina armar runt henne, flickstackarn nästan drunknar i min björnfamn;))
Det var en härlig dag; trots alla tågförseningar, byten och förvirring som rådde längs de snötäckta spåren. Och toapappret som alltid tar slut när det är snö och is på spåren. Och de överfulla handfaten, där vattnet rinner ut på papperstussarna på golvet. Det också när det är snö och is på spåren.
Förstår inte riktigt kopplingen.
nåväl, hemma och välbehållen. Det är det som räknas!
Tack fröken K. Om du nu läser detta...

2 kommentarer:

Miss K sa...

Hejsan Anne, tack själv för trevlig eftermiddag, det var ett härligt brejk från vardagens att återse dig igen, nu hoppas jag det inte dröjer lika många år till nästa gång för då kommer vi vara riktigt gamla och rynkiga :) Sköt om dig nu och sitt inte för mycket vid datorn ;o)

Anne sa...

Ahaa, där är du ju K!
Nu när jag inser hur nära Gävle är , så kommer jag säkert komma o hälsa på igen...
Och du med, kan ju komma! Ta med bebisarna på en liten tur...
Tack för fikat!