10 december 2008

Jag och Katerina

Här är söta vi på Katerinas blogg

Här är hon ju så ruggigt snygg
Och jag ser ju ut som jag brukar, som ugglan Helge.

5 kommentarer:

Madde (maddepladder) sa...

Tycker du är skitsnygg! Sluta hacka på dig själv, det är en order! ;)

Anonym sa...

det har jag sagt i 10 år men inte lyssnar hon inte!!!!

Madde (maddepladder) sa...

Allvarligt talat Anne. De dagarna då man drar på sig gamla trasan, struntar i att sminka sig eller fixa håret, de dagarna känner ingen sig snygg. INGEN. Inte vet jag men jag inbillar mig att de dagarna då man gör så blir rätt många då man är en frilandansande tvåbarnsmorsa som jobbar hemifrån (om jag bara strosar runt hemma ska man va glad om jag ens tar en dusch).

De dagarna ska man inte ha som måttstock för hur snygg man "är." Det är dagar som igår då du fotar dig själv bredvid Katerina Janouch och är minst lika snygg, ser så jäkla läcker ut i tuff frisyr, snygga bågar och ett bländande leende, det är de dagarna man ska ha i tanken när man värderar sitt eget utseende (vilket vi inte kan låta bli att göra hur dumt det än är).

Trots ditt skämt om ugglan så visst tycker du att du va snygg igår? Det måååste du tycka! Annars va det jäkligt kassa glasögon du köpte, gå genast tillbaka och be dom reglera styrkan i glasen. ;)

Du borde lyssna på Mr T. Men förmodligen tror du att han säger så bara för att han "måste." Tro inte så, TA ÅT DIG! Det är snudd på taskigt mot honom att du inte tar åt dig och tar in när han säger sanningen

Det låter som att jag smörar gärnet men det är verkligen inte så. Tror bara att det är lättare för någon annan att se och säga sanningen än vad det är att säga den till sig själv för man är alltid ens egen värsta kritiker.

Och sorry för jävulskt lång kommentar som låter som att jag leker terapeut. Hoppas du inte tar det så, kunde bara inte hålla tyst, jag gör sällan det när jag ser en mobbare (du mot dig själv).

Återigen, sorry för övertramp alla kategorier när det gäller kommentar.

Madde (maddepladder) sa...

Hahaha!

frilandansande = frilansande

Anne sa...

Ok Madde, got the picture;)