18 juni 2009

Hos doktorn

Varför jag gick till läkaren igår:

När jag vaknade såg jag min kind mer än vanligt när jag tittade neråt. Det ryckte och drog i den och sen fick jag huvudvärk. STROKE, var min första tanke och jag gjorde alla stroketester jag kunde komma på: tittade på munnen och den vippade neråt, sa långa meningar, kände efter om nåt domnade. Ingenting.
Men när jag ändå var nere i Centrum gick jag in till läkaren för en koll.
Där fick jag blunda och sträcka ut armarna (för att se om armen faller ner) , vissla och skrynkla ihop näsan så där missnöjeaktigt. Full pott. Ingen stroke, skööönt.
Däremot trodde läkaren det var en reaktion på stress innan ledighet. Och det stämmer ju. De senaste två veckorna har ju varit extremt stressiga med deadlines och sjuka ungar samtidigt.
Så nu har jag semesterspasmer i fejan. Mycket uttrycksfullt.
Och så fick jag en jobbeställning igår, vet inte hur jag ska handskas med det så här på semestern;) Tackade förstås ja. Finns inget annat. Så nästa vecka gör jag ett snabbjobb mitt i allt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kul med jobbet.Skönt att du kollade hos Dr också,man vet ju aldrig hur man reagerar på stress, själv får jag bla klåda på armarna.Trodde jag hade blivit allegisk mot något men nej stress sa Dr.
Önskar Trevlig Midsommar!
anette i sumpan

Linda sa...

Nej,man får ju vara glad för allt jobb man kan få.
Usch ja, kroppen kan verkligen reagera på alla dess olika jävla sätt när man är stressad, hoppas att du snart mår bättre...