16 juni 2009

Sveriges fulaste


Jag tänkte anmäla vårat hem till teveprogrammet "Sveriges fulaste hem".
När Mr T lagade den här tänker jag puffa för ett eget teveprogram:
Sveriges fulaste Lasagne.
Hur lagar man den då undrar ni alla hänfört?
Jo, man lägger plattor i botten utan nån som helst vätska så att det verkligen limmar fast in i evigheten.
Sen glömmer man krossade tomater, "vaddå tomater, trodde vi körde ostsås?"
Sen när man bränt översta plattlagret till kolnachos så häller man över en burk, eller två krossade tomater.
Sen går man ut och klipper gräsmattan.
Lycka till!

5 kommentarer:

Bubbel i vardagen sa...

Helt underbart!! Vi skrattade gott åt receptet på jobbet!!

Anette sa...

Ha ha, det verkar som han gjorde alla fel man kan göra!

Anonym sa...

Stackars Tobias....han försökte i varjefall..hrm...eller gjorde han så i tron att få slippa ifrån matlagning framöver ;))
/Mia

Hosanna sa...

Tack för tipset! Ska genast sätta maken i arbete... *moahahahaha*

Linda sa...

Ha ha!