28 juli 2009

VAB-fråga

Hur ska man göra om barnet är sjukt mån-fre, alltså fem dagar i rad. Frisk under helgen för att sen bli sjuk igen mån-tis.

Fittkassan vill ju ha intyg från läkare, eftersom det blir över 7 dagar...

Men om man får ny sjukdom EFTER en sjukdomsvecka, hur fyller man i då??? Nån som vet???

Jag riskerar förlorar den, enligt Fittkassan, åttonde dagen..

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ska man inte göra en ny vab-anmälan då på måndagen? Fast det verkar ologiskt. Krångliga regler det är då. Det roliga är att vissa handläggare på FK knappt kan själva.

Anne sa...

men sen dyker ju alltid frågan upp, ska ni begära ytterligare blablablaa i anslutning till den här perioden blablablablaaa?

Och vi gjorde en ny anmälan!men de kommer nog ogiltigförklara den och hänvisa till sjukdom innan helgen. Skulle INTE förvåna mig, men jag gör ett försök att ööööverklaga.

Bissen sa...

Men kan du vabba när barnen är lediga från dagiset? Måste inte ni fylla i en blankett.. eller rättare sagt dagiset när barnen blivit friska? Eller har jag missat nått? =)

Anne sa...

vabben var i juni.

Grabbarna bus är: sa...

Då är det knivigt.. Dagis kan tyvärr inte intyga att de blev friska under helgen o en ny sjukdomsperiod kom.. Hmm.. "De skulle ju enligt planerna infinna sig på dagis på måndagen så det är ju (tycker jag) en ny period.." fast det anser nog inte FK men gör ett försök iaf =)
Lycka till o håll oss uppdaterade hur det blev =)

Anne sa...

jag har skrivit ett brev till dem, til jul kommer det väl ett svar.