23 november 2010

Titta jag är en gris

Eftersom jag visste att jag skulle bli rosa i ansiktet idag så körde jag helrosa från början. Notera de rosa örhängena också! Jag var på min fjärde microneedlingbehandling och man blir röd, varm, stickig, och fruktansvärt torr och stel i ansiktet de första två dagarna. Sen börjar man fjälla och sen återgår huden till normalton fast med mer lyster. Jag jagar ju mina acneärr nu och ska skriva ett jobb på det.
Sen tog jag min grislook och gick på fyra pressvisningar; Linum, Ceannis, Mildh Pr och Mateus- mycket fina grejer och mycket trevliga goodiebags...fick bland annat en mjölkkanna i keramik från Mateus, örhängen från Noa Noa, väska från Ceannis, sjal, klänning, musmatta mm mm...bra kap!
Jag gick flera hundra meter i motvind på stan, såg ni en framåtlutad kub på Valhallavägen så var det moi!
Jag känner mig som en kub- det gör jag när jag suttit för mycket. Jag har suttit i två veckor nu; en vecka i taxibilar i Rak och Dubai och en vecka med krassliga krämpor här hemma.
Idag skulle jag gå på spinning men så kom jag på att det inte är skönt för ansiktet som nålats av hundratals små nålar att öppna porerna och släppa ut svidande svett...så nu sitter jag och tittar på step upbrädan och fantiserar om ork att göra lite armhävningar och dips åtminstone.
Det var dagen.
Imorgon fortsätter pressvisningarna, fem ställen ska det bli då!

2 kommentarer:

Maria sa...

Är så nyfiken på de där behandlingarna! Märker du skillnad? Kan man visa sig bland folk de första dagarna efter behandling? Man ska väl göra en fem behandlingar eller?

Anne sa...

ja jag ser skillnad men inte så mycket som jag skulle vilja förstås
jag ska gå sex gånger i alla fall, har två kvar nu
tror inte de värsta ärren går bort av sen sån här mild behandling
men många har sagt att jag ser fin ut i huden sen jag började, så...
Ja man blir så där rosa som på bilden de första två dagarna, men alla har bara sagt att jag ser sååå fin ut i huden...de ser inte de rosa;)