14 juni 2009

Nä, nu får det fan vara nog

Nä, nu orkar jag inte med sjukdomarna längre!!!
Vinnie har hostat i över en månad, feber åtminstone en gång i veckan, ögonen har varit röda och grönkladdiga, Ikväll har han vrålat och har ont i halsen och örat!!!! Står inte ut längre! Varför i helvete är han sjuk jämt?????
Hos läkaren sist, förrförra veckan sa de att det är virus och då kan ju inget göras. Imorgon när vi ska dit igen kommer han att ha bakterier (veera med för hon har också röda ögon coh ont i halsen) och då kommer de få antibiotika igen. Andra gången på en månad. Det känns INTE okej. Inte alls!
Avvakta och vänta, har vi gjort, det var det vi började med för fem veckor sen. Nu orkar jag inte avvakta och vänta mer.
Jag är en sekund från att boka en resa till solen, ta alla skatteåterbetalningar och go charter! Jag vill ha en vecka med sommarkänsla och ogråtiga oröda oslemmiga barn. Okej!
Nån annan där med småbarn som är sjuka jämt?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nix, friska barn är det här
/Mia

Anonym sa...

Vet inte om det verkligen hjälper, eller om det är för att jag tror så hårt på det. Men, min 4 åring var sjuk jämt, hög feber och snorig. Jag ruttnade! Började ge honom en matsked Aloe Vera varje morron. Han har varit frisk i över 2 månader. Innan var han hemma varannan vecka från dagis.

/T

Anonym sa...

Det kan inte vara någon allergi, att de reagerar på något utomhus? Typ pollen eller så, det var ju varmt ett tag då för länge sedan och lite pollen finns kankse kvar trots syndafloden.

/mickis

Anne sa...

näe tror inte på allergi, inte båda två samtidigt, ingen av oss är ju allergiska.
Veera har även tagit allergiprover nyligen..
däremot tror jag på dåligt immunförsvar, i alla fall för Vinnie, det är ju han /och jag / som är sjuk oftast.

Anonym sa...

Låter verkligen som DU borde ha lite egen semester. Har kommit hem från en vecka på Mytilini och snart bär det iväg till solen igen.